El Club Natació Catalunya ha perdut, de manera clara, contra el CN Terrassa a la Lliga Premaat femenina de waterpolo. El conjunt de Gràcia ha caigut davant les egarenques per 3 a 16.

El Terrassa no perdona des de l’inici

La diferència de plantilla entre els dos equips s’ha vist ben aviat a la piscina. Les jugadores de Xavi Pérez han iniciat el matx amb un parcial de 2 a 6 que ja feia preveure com aniria la resta de partit. Al descans, el resultat ja era de 3 a 9 favorable al Terrassa.

A la segona part, el Catalunya encara ha quedat més bloquejat que abans de la mitja partit. En els 16 minuts del tercer i quart períodes, les jugadores de Gabor Egedi no han aconseguit marcar cap gol. Un balanç que, amb els set gols que han fet les egarenques, ha deixat el 3 a 16 definitiu en el marcador. Bea Ortiz ha estat la màxima anotadora de l’enfrontament amb sis gols i ha estat considerada la millor del partit.

Amb aquesta derrota, el Catalunya encadena una ratxa de quatre jornades sense guanyar, després de superar en la quarta jornada el Saragossa.