El Club Esportiu Mediterrani ha protagonitzat la sorpresa de la jornada a la Lliga Premaat femenina. Les de Marc Comes han aconseguit una victòria històrica per 11 a 10 contra el Club Natació Sabadell, un rival temible que des de l’any 2007 només ha encaixat dues derrotes a la fase regular. Sembla que les santsenques es troben còmodes amb el rol de “matagegants”, perquè curiosament l’últim partit en què les sabadellenques van perdre en un play-off va ser contra el Medi l’any 2010. La jornada passada l’equip es va desfer a domicili del Terrassa per 11 a 12.

Pluja de gols al primer quart

El partit ha començat amb una gran intensitat. Ha estat un quart d’anada i tornada en què s’han vist fins a deu gols, cinc per a cada equip. Clara Espar, millor jugadora del partit, n’ha fet 2. Hi ha hagut molta efectivitat per part de les jugadores dels dos equips i pràcticament cada jugada ha acabat en gol. El segon quart ha continuat sense dominador clar, però tant el Medi com el Sabadell han pres menys riscos i s’han vist només dos gols. El resultat ha estat de 6-6 al final de la primera part; només dos gols al segon quart.

Gran reacció del Mediterrani a l’últim quart

L’equip visitant ha entrat millor al tercer quart, jugant millor que el Medi i dominant el joc. Els dos primers gols han estat de les sabadellenques, que han aconseguit dos gols d’avantatge en els primers minuts. El Mediterrani ha aconseguit escurçar la distància però el Sabadell ha continuat per damunt al marcador durant tot el quart. Finalment, però, les de Sants han signat la sorpresa de la jornada, han deixat d’anar a remolc i s’han posat per davant en el marcador per sumar una victòria històrica per 11 a 10 contra el gran dominador del waterpolo estatal, un equip que només ha perdut dues vegades des del 2007.