El jugador del RCD Espanyol Bernardo Espinosa ha parlat en roda de premsa abans de l’enfrontament contra el Getafe aquest diumenge a les 12 h a l’RCDE Stadium en el partit corresponent a la 14a jornada de Primera Divisió. El colombià ha assegurat que l’equip “és conscient de la importància d’aquest partit”, en què ha de puntuar si vol allunyar-se de la zona perillosa de la taula i sortir de les places de descens. També ha explicat que els jugadors “remen en la mateixa direcció i estan compromesos a guanyar” el primer partit de la temporada a casa.

La urgència de guanyar a casa

L’equip de Pablo Machín té la necessitat imperiosa de puntuar a casa quan encara no ha assaborit el triomf com a local aquesta temporada. Bernardo ha reconegut que l’equip “és en una situació en què no vol ser i necessita puntuar per sortir-ne”, i ha afegit que són els deures pendents en clau blanc-i-blava. “Entenem que la gent pensi que és una final, portem treballant dues setmanes per aquest partit perquè som conscients de la importància d’aquest diumenge”, ha sentenciat el jugador.

Un vestidor unit amb un camí marcat

Tot i la poca fortuna en els resultats, les sensacions dins el vestidor són bones pel que fa al joc i la imatge dels darrers partits. Si bé és cert que a l’equip se li resisteix la victòria, Bernardo assegura que “cal seguir amb la dinàmica positiva de les darreres jornades” i certificar el canvi de xip amb un triomf amb gust de bàlsam. El jugador ha explicat que per guanyar “s’han de centrar en ells i oblidar la resta”, i en aquest sentit s’ha mostrat proper als seus companys: “La unió a dins del vestidor és màxima”.