Primer equip masculí CN Sant Andreu

Setens amb nou punts i un balanç de tres victòries i quatre derrotes. Aquestes són les xifres del CN Sant Andreu a la Lliga Premaat masculina de waterpolo. L’equip, dirigit enguany per Juan Carlos Sanchón, encara està en un procés d’adaptació al nou tècnic i a les nou altes que ha fet l’equip.

Setena posició, però satisfets

Les quatre derrotes del Sant Andreu en aquest inici de temporada han fet que els de Juan Carlos Sanchón ocupin la setena posició a la classificació. Això sí, les derrotes han estat, en la majoria de casos, per menys de dos gols de diferència. Només contra el Terrassa, per 6 a 9, la diferència va ser més gran.

Aquests partits perduts, però, no preocupen el tècnic de la Pere Serrat. Sanchón afirma que està “molt content amb els jugadors i aquells equips que ens vulguin guanyar s’hauran d’esforçar per fer-ho”.

Per la seva banda, els jugadors confirmen les paraules del tècnic. Homes com Pablo Gómez, incorporat aquesta temporada, consideren clau “assegurar els punts a casa per millorar posicions”. D’altres com Ricardo Gracia, un dels veterans de l’equip, asseguren que “els resultats s’acabaran veient perquè estem treballant molt i molt bé”.

Els crits de Sanchón a Ricardo Gracia

Una de les imatges de l’última jornada de la Divisió d’Honor masculina va ser la de Juan Carlos Sanchón cridant Ricardo Gracia per reclamar-li més concentració en una jugada durant el partit contra el Mediterrani. El jugador diu, mig en broma, que “ja coneixem com és en Juan Carlos i ens crida per motivar-nos. A més, en aquella jugada tenia tota la raó”.

La imatge en concret ha estat motiu de comentaris a les xarxes socials.