Elisa Pérez és una noia de setze anys que comença a despuntar en el món de la gimnàstica rítmica. Va començar-la a practicar quan tenia només cinc anys, a la seva escola, l’European International School de Barcelona. Aquest dissabte participarà al cinquè Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Gimnàstica Rítmica, on es veurà envoltada d’algunes de les millors gimnastes del món.

El seu palmarès

La jove gimnasta santgugatenca, que des del 2016 i gràcies a una beca de la Federació Catalana de Gimnàstica, s’entrena al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, ja té un bon grapat de triomfs en el seu compte particular. El 2015, amb només 12 anys, es va proclamar subcampiona d’Espanya i des de llavors ha anat encadenant nombrosos èxits. Va guanyar en la categoria de cinta el torneig internacional ciutat Udine l’any 2018 i també la final de masses del torneig internacional Happy Cup. En aquest torneig, a més, va quedar com a subcampiona de pilota i cèrcol i va ser guardonada com “la gimnasta més especial i elegant.” Recentment, aquest any 2019 ha quedat subcampiona de la Copa de la Reina en la categoria de cinta. A més, ha participat en diversos tornejos internacionals a Bulgària, Itàlia o Bèlgica aconseguint-hi la primera posició en la categoria de maces i la tercera en la classificació general en aquest últim. 

L’Elisa, com tots, també te un somni. Participar en uns jocs olímpics “és el màxim a què pot aspirar un un esportista” i afirma que “jo aspiraria a ser-hi el 2024, a París, però sé que és molt difícil.”