Després de sis anys, la selecció catalana de rugbi ha tornat a jugar. Ha estat contra Suècia en el partit commemoratiu del Centenari de la Federació Catalana de Rugbi. Catalunya ha guanyat per un contundent 51 a 14 contra la selecció que és la 41a del món. 1.200 persones han omplert la Foixarda per veure aquest partit.

Catalunya sentencia a la primera part

La selecció ha començat el partit amb set jugadors del Barça, cinc de la Santboiana, un del Burgos, un del Poble Nou i un del BUC. Catalunya ha sortit a totes des del xiulet inicial i en els primers compassos Dani Barranco ha estrenat el marcador amb un assaig i, abans del minut 10, Xavi Cebrian ha transformat un “maul” en marca per posar el 14 a 0 al marcador.

Pablo Ortiz ha anotat un altre assaig en una touche —fora de banda— oberta ràpid. Abans del descans Xavi Cebrian ha anotat el seu segon assaig deixant el marcador 24 a 0.

Continua l’espectacle del XV de la Ginesta

Marcel Sirvent s’ha unit a la festa hi ha tornat a anotar per als catalans. Tot i que els suecs han reaccionat amb dues marques al segon temps en uns bons minuts d’ofensives, els assajos de Rubén Sanz, Ignasi Carbonell, Felipe Alegria i Pau Aira han completat la festa catalana fins el 51 a 14 definitiu.