L’Espanyol B ha empatat a un gol al camp del Badalona Futur. Àngel Fortuño ha salvat els blanc-i-blaus a la primera part. Alejandro Altube, en pròpia porteria, i Peke Polo, per als escapulats, han marcat els gols.

Àngel Fortuño salva l’Espanyol en el primer temps

Tot i el xut al pal al minut cinc d’Antoniu Roca, la primera part ha estat dominada pel Badalona. El gran protagonista de la primera part ha estat el porter, Àngel Fortuño, que ha evitat el gol en tres ocasions. Primer, amb dues rematades a boca de canó d’Andreu Guiu i després en un potent xut des de fora l’àrea de Cortés. Abde l’ha tingut per l’equip dirigit per Luis Blanco, però el seu xut l’ha refusat el porter escapulat.

Els gols, a la segona part

Després del descans, l’Espanyol B ha començat a dominar. Omar El Hilali ha tingut la primera ocasió amb una rematada de cap que ha sortit fora. Al minut 60, ha estat Antoniu Roca, el jugador més perillós de l’Espanyol B, que ho ha intentat des de fora l’àrea però el porter Àlex ha fet una gran intervenció. Seguidament el 0 a 1. Gran servei de córner i Alejandro Altube, que ha marcat en pròpia porta.

Peke Polo ha empatat el partit gràcies a una rematada des de l’interior de l’àrea petita. Altube no ha arribat per poc a una passada de la mort que hauria significat el segon gol del Badalona. Amb aquest empat, l‘Espanyol B segueix en zona de play-off d’ascens a 11 punts del líder, el Terol, i 5 per sobre de la sisena posició, que marca les places que lluitaran per l’ascens.