El Barça ha revalidat el títol de campió de la Copa del Rei d’hoquei patins, després d’imposar-se, amb una certa comoditat, a la final al Liceo per 2 a 4. Els d’Edu Castro han arribat a guanyar per 0 a 4, però els gallecs han posat una mica d’emoció al tram final del partit.

Joao Rodrigues i Sergi Panadero avancen el Barça

El partit s’ha posat de cara per als blaugrana, quan Joao Rodrigues ha fet el 0 a 1 en els primers minuts. El segon ha arribat abans del descans i ha estat obra de Sergi Panadero. El Liceo ha tingut diverses ocasions per apropar-se en el marcador, però Sergi Fernández ha evitat el gol dels gallecs. Joao Rodrigues i Pau Bargalló haurien pogut ampliat l’avantatge blaugrana.

El Barça aixeca la Copa

Ja a la segona part Pau Bargalló ha encarrilat el partit, la final, i el títol amb el 3 a 0. El Barça, però, no s’ha aturat i Joao Rodrigues ha marcat el 4 a 0. Amb la final gairebé sentenciada, ha reaccionat el Liceo i dos gols d’Alex Rodríguez han posat emoció en el tram final del partit, però el Barça ha sabut mantenir la tranquil·litat i endur-se el títol.

Aquest és el 25è títol de Copa dels blaugrana, que han guanyat 6 de les 7 últimes edicions del torneig del KO.