Victòria del Barça contra el Vila-real
@FCBarcelona

El debat continua obert a can Barça. La victòria dels blaugrana contra el València per 1 gol a 0 ha tornat a deixar clar que l’equip no es troba en el millor moment de la temporada. Un gol de Raphinha i l’expulsió d’Araujo han marcat el triomf blaugrana que afronta una setmana sense partits i amb el debat sobre l’estil més viu que mai.

El gol de Raphinha, el millor del partit

El Barça ha encarrilat el partit ben aviat. Al quart d’hora de partit, una centrada de Sergio Busquets l’ha tocada suaument amb el cap Raphinha que ha superat la sortida de Mamardashvili.

El jugador brasiler ha estat el més incisiu dels blaugrana a la primera part. De les seves botes han sortit les ocasions més clares de gol. Al minut 23, una bona jugada de Balde que ha arribat fins a la frontal i Rapnhina ha fet un xut que no ha trobat porteria.

El València no ha reaccionat. I el Barça dominava sense problemas. A la mitja hora, Ferran Torres ha fet treballar el porter valencianista per evitar el segon gol dels blaugrana. I sis minuts després, l’ocasió ha estat per Ansu Fati amb una rematada que ha sortit arran del pal de la porteria valencianista.

Poc abans, però, en una greu errada de Ferran Torres i Ter Stegen, el conjunt de Baraja ha estat a punt d’empatar. El xut de Lino, però, ha sortit per sobre el travesser.

Una segona part, per oblidar

Després del descans, les coses li ha començat de la millor manera per als blaugrana. Un xut de Koundé ha anat al braç d’Hugo Guillamon i l’àrbitre ha xiulat penal. Ferran Torres ha estat l’encarregat de xutar-lo i la pilota ha anat fora. El Barça ha xutat dos penals aquesta temporada i ha fallat els dos. El primer havia estat Lewandowsky contra l’Almeria. Ansu Fati, que abans del penal fallat per Ferran li havia demanat llençar-lo, ha xutat al pal, al minut 56.

Aquestes dues jugades han deixat tocat els blaugrana. I la cosa ha anat a pitjor amb l’expulsió d’Araujo després que l’uruguaià hagi fet falta a Hugo Duro que ha aprofitat un mal refús de Koundé.

El tram final del partit ha estat un atac constant del conjunt valencià buscant el gol de l’empat i amb els blaugrana defensant-se amb ungles i dents. Al final, la tàctica dels d’Óscar Hernández i el Barça ha acabat guanyant per 1 a 0.