La jugadora del Barça Caroline Graham Hansen ha tornat a jugar aquest diumenge després de quatre mesos lesionada i ha fet un triplet contra el Vila-real. La noruega, que ha entrat en el minut 65 substituint Claudia Pina, es va fer una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta en el duel de la Champions League contra el Rosengard. Amb aquestes tres dianes en el triomf per 5-0 del Barça contra el Vila-real, Graham Hansen ha du 6 gols en la Lliga F.

Tres gols de gran factura

Caroline Graham Hansen ha fet tres grans gols en el dia de la seva tornada als terrenys de joc. La jugadora noruega ha rebut una pilota a la cantonada de l’àrea, ha fet un eslàlom, s’ha ajudat amb Aitana per entrar sola a l’àrea i ha superat la portera visitant amb un retall precís. El segon i el tercer, en minut 84 i 91, han estat gràcies a dos xuts secs: el primer, amb la cama dreta i creuat, mentre que el segon ha estat amb la cama esquerra i ajustat al pal curt de la porteria del Vila-real.

Jornada de retorns a l’Estadi Johan Cruyff

El retorn de Caroline Graham Hansen als terrenys de joc no ha estat l’única bona notícia del duel d’aquest diumenge a l’Estadi Johan Cruyff. També ha tornat a disputar uns minuts amb la samarreta del Barça Jana Fernández, que es va lesionar el lligament encreuat del genoll dret el mes de febrer del 2022. Jana ha entrat substituint Mapi León en el minut 79. Ingrid Engen, que es va lesionar el quàdriceps fa un gairebé dos mesos, també ha disposat d’una estona de joc després d’entrar per Keira Walsh.