El Barça ha jugat el primer partit de lliga després de l’aturada de seleccions i ho ha fet guanyant el Villareal per 5 a 0, amb tres gols de Caroline Graham Hansen. Minuts abans de l’inici de l’enfrontament, Alexia Putellas, Mapi León, Keira Walsh i Lucy Bronze han presentat els seus trofeus obtinguts a la gala The Best aquesta setmana davant d’un Johan Cruyff molt entregat. Amb aquesta victòria, les de Jonatan Giráldez continuen líders a la classificació.

Monòleg blaugrana a la primera part

El conjunt barceloní ha dominat el joc de forma clara durant els primers 45 minuts de partit. Les de Jonatan Giráldez han assetjat el Vila-real a la seva àrea i han tingut la possessió de la pilota en tot moment. Tot i que el conjunt visitant ha defensat bé i ha cedit pocs espais, el Barça ha aconseguit estrenar el marcador al minut 21 amb un gol d’Oshoala. Amb l’1 a 0 al marcador, les blaugrana no han afluixat el ritme i no han parat de buscar el segon gol, que ha arribat al minut 38 després d’una molt bona finalització de Paralluelo.

El Barça sentencia

La segona part ha tingut el mateix monòleg que la primera. Un Barça molt dominador no ha deixat respirar al Villareal i l’ha tornat a acorralar al seu propi camp. Les barcelonines han disposat de diverses ocasions de gol però no ha estat fins al minut 70 que Graham Hansen, que no jugava des de feia quatre mesos, ha fet el tercer. Qui també feia temps que no jugava era Jana Fernández, que avui ha tornat a tenir minuts un any després de la seva lesió. Ja al tram final de la segona meitat, al minut 85,

Graham Hansen ha tornat a marcar posant el 4 a 0 al marcador i al minut 90 ha posat la cirereta del pastís a la seva actuació personal marcant un altre gol i completant un hat-trick.

Amb aquesta victòria, el Barça encarrila encara més la lliga i segueix líder cinc punts per sobre del Reial Madrid, que és el segon classificat.