L’Europa ha guanyat la UE Rapitenca en el partit de la jornada 23 amb un doblet de Sergi Pastells. El partit ha acabat amb un resultat ajustat de 1-2, que permet al conjunt de Senabre endur-se tres punts d’or i mantenir-se líders per sobre del Sant Andreu, que també ha guanyat el seu partit.

Igualtat a la primera part

L’afició de l’Europa s’ha fet notar des del primer segon per animar el seu equip en una jornada molt important per mantenir el lideratge. Tot el contrari de la Rapitenca, que lluita per sortir de la zona de descens. L’enfrontament ha començat amb el conjunt d’Ignasi Senabre apropant-se més a l’àrea rival, però sense crear cap ocasió de perill. Malgrat tot, en una contra al minut 23, el rapitenc Pachu ha aprofitat un mal control del porter per assistir des de la línia de fons a Oribe, que ha estrenat el marcador (1-0).

Tot i el resultat desfavorable per als escapulats, la seva afició no s’ha rendit i al minut 41 ha marcat Pastells gràcies a un centre d’Adnane (1-1).

L’Europa aconsegueix la victòria en el segon temps

A la represa, l’Europa ha sortit amb una marxa més que el rival, i ha intentat controlar la Rapitenca al seu camp, però sense aconseguir gaire fluïdesa en el joc. Tot i això, aquesta superioritat ha servit per evitar que els ebrencs no hagin tingut gaire ocasions de perill i, al minut 60, Adnane, amb una molt bona jugada ha aconseguit centrar i Sergi Pastells ha rematat des de la frontal petita sense dificultats i ha fet l’1 a 2 definitiu.