Denis Suárez

L’Espanyol ha perdut contra el Valladolid al Nuevo Zorrilla per 2 a 1. Els gols d‘Iván Sánchez, a la primera part, i Aguado, a la segona, han donat la victòria a l’equip de Pucela davant els de Diego Martínez, que han retallat a les acaballes amb un gol de Braitwaite i que s’han quedat sense marge per a la reacció.

Igualtat en el joc i el Valladolid s’avança

El partit ha començat amb un contratemps per a Diego Martínez amb la lesió de Brian Oliván. Els locals han començat bé i gairebé fan el primer amb Larín en una jugada que ha acabat en fora de joc. La rèplica de l’Espanyol ha estat amb un xut potent de Darder. Plata i Puado han creat ocasions per a cada equip, però no ha estat fins al minut 25 que el Valladolid s’ha avançat amb un gol d’Iván Sánchez. L’equip entrenat per Pacheta ha insistit i ha buscat el segon gol, però sense èxit. La més clara per l’equip blanc-i-blau l’ha tingut Puado, que ha estavellat una pilota al travesser en un xut des de la frontal després de superar el seu marcador. Sisè pal a la lliga del davanter de l’Espanyol.

El gol de l’Espanyol arriba tard

A la segona part, el Valladolid ha fet el segon amb una gran jugada de Plata per la banda dreta que ha marxat del seu marcador hi ha posat en safata Aguado, que ha rematat dins la porteria amb un xut creuat impossible per al porter de l’Espanyol. Oscar Plano ha estat a punt de fer el tercer en una rematada a boca de canó que Pacheco ha aturat. L’Espanyol ha intentat generar el perill amb el control de la pilota, però ha estat l’equip castellà qui ha tingut l’ocasió més clara amb un contraatac en què Plata ha enviat la pilota al pal. L’Espanyol ha ressuscitat amb un gol de Braitwaite en el minut 87 de partit després d’una passada de Darder, on el danès ha definit molt bé. El gol ha donat ales als blanc-i-blaus, que fins llavors havien disputat un partit gris.