L’Espanyol B ha perdut al camp del Castelló per 1 a 0. El filial blanc-i-blau ha tingut mala sort, ja que just després de fallar un penal els castellonencs han marcat el gol de la victòria.

Primera part sense gols

L’equip de José Aurelio Gay afrontava una de les visites més complicades de la Lliga, el camp del segon classificat. Els castellonencs han sortit pressionant i han fet que l’Espanyol B es protegís de les envestides locals. Els minuts han anat passant i el joc s’ha equilibrat. Ja no hi havia un equip dominador i els dos equips lluitaven per aconseguir el control al mig del camp. En els últims instants de la primera part ha estat el filial blanc-i-blau el que ha generat més perill amb aproximacions de Nico, Jutglà i Pau Martínez.

L’Espanyol B, sense sort

La segona part ha començat amb dues ocasions clares a cada porteria, però els dos porters, Adri López i Campos, amb dues bones intervencions, han evitat el gol. I s’ha arribat al minut 64, que ha marcat el partit. Penal sobre Nico, que el mateix jugador s’ha encarregat de llançar, però el porter Campos ha evitat el gol. I en la jugada següent ha arribat la diana dels castellonencs. Contraatac ràpid que ha acabat Ortuño amb l’1 a 0. El filial ha intentat l’empat, però Campos ha evitat que l’Espanyol B sumés algun punt al camp del Castelló.