L’Europa ha empatat a tres gols al camp del Vilassar de Mar i segueix en zona de play-off. El conjunt de David Vilajoana ha estat l’únic equip barceloní capaç de puntuar al Municipal Xevi Ramon.

L’Europa surt molt fluix

El matx ha començat molt igualat amb tots dos equips intentant fer el seu joc: l’Europa sortint des del darrere i el Vilassar buscant Carlos Cano en punta. Però al minut 9 el Vilassar ha fet el primer. Una passada en profunditat dins l’àrea d’Ali per a Varese ha permès al jugador maresmenc xutar sense oposició. Marc Priego ha intentat rebutjar però malgrat tocar la pilota amb les mans no ha estat suficient i l’esfèrica ha acabat dins de la porteria. El segon del Vilassar ha arribat tres minuts més tard. Un llançament de córner ha estat rematat per Fran, Marc Priego ha tret la pilota però l’àrbitre assistent ha indicat que ho ha fet des de dins de la porteria. 2 a 0 en menys de 15 minuts i el partit s’ha complicat per a l’Europa. El conjunt de Gràcia no s’ha enfonsat i ha seguit treballant per marcar. Al minut 27, David Jiménez ha tingut una ocasió clara amb un xut que ha tret Montiel. Finalment el gol escapulat ha arribat dels peus dels germans Cano. Àlex ha assistit Jordi Cano, que d’un xut potent ha marcat. Amb el resultat de 2 a 1 s’ha arribat al descans.

Europa
@CEEuropa

Segona part boja

Només començar la segona part, gol de l’Europa. Llançament de córner de David Jiménez en què Montiel s’ha introduït dins de la porteria al primer pal. L’equip de David Vilajoana ha sortit a totes en aquest segon temps. Cinc minuts de la segona part i el tercer gol escapulat. Jordi Martínez ha fet el gol en caçar una pilota dins de l’àrea que li ha deixat Alfons Serra. La resposta dels del Maresme ha arribat en una indecisió defensiva que ha permès a Varese fer el tercer i tornar l’empat al marcador, 3 a 3. Tots dos conjunts han pogut marcar però l’empat ja no s’ha mogut.