El Barça B ha encaixat la primera derrota com a local davant el Vila-real B, un rival directe a la classificació (2-3). Els blaugrana han anat a remolc al llarg de tot el matx i han estat incapaços de sumar cap punt. Aquesta derrota trenca la dinàmica positiva dels blaugrana, que havien acumulat tres victòries en quatre partits. El tècnic, García Pimienta, no ha pogut comptar per a aquest partit amb Iñaki Peña, Araujo, Riqui Puig i Ansu Fati, que han anat convocats amb el primer equip. És per això que ha convocat els juvenils Konrad, Antonio, Gerard, Nils i Mika.

Pluja de gols a la primera meitat

L’inici no ha pogut ser més desfavorable per al Barça B. Amb només un minut disputat, Rafa Mújica ha avançat el conjunt groguet després de regatejar Carevic i rematar a porteria buida. Encara estabornits per la galleda d’aigua freda, els blaugrana han rebut un nou avís. Amb l’1 a 0, el mateix autor del gol ha tingut a les botes el segon, però Carevic ho ha impedit amb una gran mà. El Barça B ha replicat mitjançant un xut de Collado que ha refusat el porter Diego. Amb el pas dels minuts, el Vila-real B ha anat obtenint el domini de l’esfèrica i ha provocat així el desconcert entre els blaugrana.

Quan més coll amunt estava el partit per als de García Pimienta, ha arribat el minut de glòria al Johan Cruyff. En el minut 32, Kike Saverio ha retallat distàncies afusellant a l’interior de l’àrea. Un minut més tard, ha estat el torn de Gerard. El juvenil ha situat l’empat a dos amb una picadeta subtil per sobre de la sortida de Diego. L’alegria ha durat ben poc. Al minut 37, el Vila-real B ha tornat a manar al marcador. Un xut des de fora de l’àrea de Junehyuk ha avançat de nou el conjunt groguet.

Reacció insuficient

A la represa, el Barça B ha intentat tenir més calma amb la pilota i evitar les precipitacions en atac. Morer ha estat el primer a provar sort en aquesta segona meitat amb un xut que ha desviat Diego amb seguretat. Per la seva part, el conjunt de Castelló hauria pogut ampliar diferències amb un remat desviat de Rafa Mújica després d’una gran cursa en solitari. El Vila-real B ha continuat insistint amb contracops i pilotes a l’esquena de la defensa dels blaugrana i, de nou, Mújica ha gaudit d’una ocasió immillorable amb un remat que no ha acabat d’impactar bé.

Tot i això, el Barça B també ha gaudit d’alguna oportunitat per empatar el partit. La més clara l’ha tingut Monchu al minut 72, quan després d’una recuperació a la frontal de l’àrea s’ha plantat sol davant el porter però ha definit per sobre del travesser. El mateix protagonista ha estat a punt de veure porteria en un llançament de falta directa. En els darrers minuts, Collado ho ha provat amb un xut ras que Diego ha rebutjat amb els peus. El marcador ja no s’ha mogut més i amb el 2 a 3 s’ha arribat al final del partit. Amb aquest resultat, el Barça B cau a la quarta posició, però continua en zona de play-off d’ascens a Segona Divisió.