carmona

El president de l’Horta, Paco Carmona, ens explica les sensacions i valoracions que fa després que Víctor Valdés s’hagi convertit en el nou tècnic del conjunt barceloní. Un fitxatge mediàtic i de ressò que, de moment, ha fet que els hortencs i l’exporter del Barça estiguin en boca de tothom.

Les negociacions han estat fàcils

Paco Carmona defineix la negociació amb Víctor Valdés de “molt fàcil”. El president del club hortenc diu que el nou tècnic és conscient del pressupost del club i que “si hagués de venir pel pressupost no vindria ni en 15 dies”. Per a aquesta raó el tema econòmic no va ser una trava. Pel president, Valdés “aposta per l’equip de Tercera Divisió, per triomfar, aposta pel planter i per la gent jove”. Davant de tot això, Carmona creu que l’Horta “serà un repte important per a ell”.

Fer-ho el millor possible

Podrien haver-hi dubtes del perquè Víctor Valdés accepta dirigir un equip de Tercera Divisió, però pel màxim mandatari hortenc “és un fet que el motiva”. Respecte a la confecció tant del cos tècnic com de la plantilla, Camona deixa ben clar que tindrà “total llibertat” i que l’objectiu “és quedar al més amunt possible”.

Carmona, sorprès per fitxar Valdés

Per últim, el president de l’Horta ens ha dit que la idea de contactar amb Víctor Valdés “va venir d’un amic conjunt”. Defineix que ha estat una “carambola” i que durant les negociacions tots dos van posar les cartes sobre la taula i que “va ser una gran sorpresa fitxar-lo”.