El tècnic del Sant Andreu, Mikel Azparren, com la resta del club, no estan gens d’acord amb la decisió del Comitè d’Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol i de la jutgessa del grup cinquè de Tercera Divisió que fa que acabi la Lliga en quarta posició, en lloc, de tercer. Davant d’això, el club ja ha presentat recurs.

Azparren vol esperar per saber contra qui jugaran

Azparren

creu que “estem sent víctimes d’alguna cosa molt injusta” i que s’haurà d’esperar a la resolució del recurs per saber finalment quina posició acaben ocupant. De totes maneres, el tècnic andreuenc diu que “estarem preparats per competir sigui contra qui sigui”. Si el Sant Andreu acaba tercer la semifinal del play-off d’ascens la jugarà contra el Terrassa, si acaba quart serà contra l’Hospitalet.

Pel que fa a l’inici dels entrenaments per començar a preparar els play-off, el tècnic té clar que cap equip sortirà amb avantatge, ja que “tots començarem a entrenar en la mateixa data”. El que sí que demana Azparren “és un temps mínim perquè els jugadors no tinguin risc de lesió”. L’entrenador també és conscient que s’hauran de respectar totes les normes i protocols sanitaris.