Martin Braithwaite

L’Espanyol ha guanyat el Llevant per 2 gols a 1. Martin Braithwaite ha estat el gran protagonista de la victòria de l’equip blanc-i-blau. Seu ha estat el primer gol i també el segon, que ha arribat de penal en el temps afegit. El danès és el pitxitxi de Segona amb 14 gols. L’Espanyol torna a posicions de play-off d’ascens.

Revolució en l’11

El tècnic Luis Miguel Ramis ha sorprès a tothom amb l’alineació. Víctor Ruiz ha sortit de titular en l’eix de la defensa. Feia tres mesos que no jugava, ja que es va lesionar el 9 de novembre contra l’Eibar. L’altre nom propi ha estat el del lateral esquerre Ian Forns, que ha jugat de titular en el lloc de Brian Olivan, amb molèsties. El jugador de Cardedeu ha disputat el seu primer partit a Segona Divisió.

Omar Sadik debuta a la Lliga

El jugador del planter Omar Sadik ha jugat el seu primer partit de Lliga amb l’Espanyol. A més, ha sortit d’inici. El davanter, de 19 anys, després d’estar en dinàmica del primer equip i anar convocat en molts partits, per fi ha debutat. Amb l’Espanyol B fins ara ha marcat quatre gols en set partits disputats.

Inici esperançador

En el minut 2 Martin Braithwaite ha marcat l’1 a 0. El danès ha rematat molt atent un córner al segon pal. El partit es posava de cara per l’equip de Luis Miguel Ramis, però el Llevant s’ha fet amb el domini de la pilota i ha generat perill a la porteria de Pacheco, que ha salvat l’empat.

Poca efectivitat perica i Adrián de la Fuente empata

A la segona part el debutant, Omar Sadik, ha estat a punt de fer el segon però el seu xut potent ha sortit fregant l’escaire. El jugador marroquí ha estat un dels destacats del partit contra el Llevant. Al minut 56 Braithwaite ha pogut encarrilar l’enfrontament, però la seva rematada de cap l’ha rebutjada el porter. A partir d’aquí el Llevant ha tornat a tenir el control del matx i així ha arribat l’empat. Ha estat Adrián de la Fuente a la sortida d’un córner, qui ha establert l’1 a 1.

Els nervis i la tensió han arribat a l’Stage Front Stadium, ja que els valencians han tingut ocasions per capgirar el marcador. El Llevant no ha aprofitat les seves oportunitats i ho ha acabat pagant. Ja en temps afegit, penal per mans d’Alex Muñoz. Era el minut 97 quan Martin Braithwaite l’ha transformat i ha signat el 2 a 1 definitiu. Amb aquesta victòria l’Espanyol és quart en posicions de play-off d’ascens.