L’Espanyol B ha aconseguit plantar cara i remuntar el partit al fins ara líder de Segona RFEF, l’Hèrcules CF, a ritme d’Omar Sadik. Al filial blanc-i-blau li ha tocat remar de valent per remuntar el partit després del gol de Ketu i posar el 2-1 definitiu amb un doblet de Sadik. El conjunt de Manolo González es troba en el millor moment des que va iniciar la temporada i, amb aquesta victòria, encadena ara quatre partits sense perdre i s’allunya de les posicions de descens.

L’Hèrcules planta cara i aprofita les poques ocasions

L’Hércules ha saltat al terreny de joc de la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb les idees clares. Després de marcar la batuta inicial del partit han aprofitat una de les úniques ocasions de la primera meitat, al minut 10, per avançar-se al marcador mitjançant Ketu, que ha deixat destells de la seva qualitat per fer el primer. L’Espanyol B lluny de rendir-se ha intentat retallar distàncies, però s’han topat amb un Carlos Abad que ho ha aturat tot i amb la mala fortuna d’una pilota que semblava que no volia entrar. Amb el resultat a favor dels alicantins han enfilat cap als vestidors.

L’Espanyol B remunta gràcies a Omar Sadik

Manolo Gonzales ha optat per moure banqueta a la mitja part i ha apostat per Omar Sadik com a referència a l’atac blanc-i-blau, sense saber que acabaria sent l’home del partit. L’Espanyol B ha sortit amb ganes de retallar distàncies amb l’Hèrcules, després de veure com a la primera meitat no han estat capaços d’enviar cap pilota al fons de la xarxa, i així ha estat. Sadik s’ha posat l’equip a les espatlles, al minut 50 ha empatat el partit i al 57 l’ha remuntat posant el 2-1 definitiu al marcador. Tot i que l’Espanyol ha tingut més ocasions per ampliar distàncies els ha tocat aguantar per aconseguir la victòria.

Amb el resultat d’avui, els de Manolo González ja signen la millor ratxa des que va iniciar la temporada a Segona RFEF, i sumen quatre partits sense perdre i se situen desens allunyant-se així de les posicions de descens.