barça

El Barça ha guanyat el Betis per 2 a 3. Els blaugrana han remuntat dues vegades i han acabat sumant tres punts que el permet mantenir la distancia amb el líder.

45 minuts plens d’intensitat

El Betis ha sortit molt intens i presionant la sortida de la pilota del Barça i en el minut 5 penal a favor dels sevillans. El xut de Fekir ha anat a les mans de Lenglet i el VAR ha confirmat la pena màxima. Canales l’ha transformat i ha fet l’1 a 0. Els de Quique Setién han reaccionat ràpidament i Frenkie de Jong ha estat l’encarregat de fer l’1 a 1. Amb l’empat els blaugrana s’han fet amb el domini i han disposat de diverses ocasions per fer el segon, però qui ha marcat ha estat el Betis. Pèrdua de pilota al mig del camp d’Arturo Vidal, que ha acabat amb un xut ras i col·locat de Fekir per signar el 2 a 1. El gol ha provocat els millors moments dels sevillans i els pitjors dels catalans, però el que són les coses, just abans del descans Busquets, després d’una falta, ha aprofitat una pilota solta dins l’àrea per fer el 2 a 2.

Lenglet dona la victòria al Barça

La segona part ha començat amb el Barça dominant àmpliament i amb una bona ocasió per a Messi. Han anat passant els minuts i el Betis ha aconseguit equilibrar el partit. Messi ha tornat a tenir una bona oportunitat, però Joel Robles ha rebutjat a córner. El Barça ha seguit picant pedra i generant perill, però li faltava la rematada final. I de tant provar-ho ha tingut premi. Lenglet ha rematat de cap una falta picada per Messi fent el 2 a 3. En el minut 75 Fekir ha estat expulsat per doble targeta groga. Només tres minuts més tarda Lenglet també ha estat expulsat per doble groga. En els últims minuts el Barça s’ha dedicat a controlar el joc i no ha passat angúnies, de fet, tot el contrari hauria pogut macar el tercer al contraatac.