Marta Torrejón ha assegurat que el Barça està preparat per afrontar la final de la Lliga de Campions contra l’Olympique de Lió, un dels equips més potents en temporades anteriors i també actualment. Així ho ha explicat Torrejón en el ja tradicional Media Day, el dia en què jugadores han atès els mitjans de comunicació a les instal·lacions de l’Estadi Johan Cruyff, una prèvia oficial per parlar del partit més important de la temporada.

Marta Torrejón: “Hi ha molta feina al darrere, no és tan senzill arribar a una final de Champions”

Marta Torrejón ha confessat que el grup “té moltes ganes i molta il·lusió de disputar la final de la Champions”. La jugadora ha transmès les emocions que sent l’equip en aquestes dates prèvies a la final i que els costa assimilar el fet de tornar a estar present en una cita com aquesta perquè “és impossible acostumar-te a jugar finals de Champions, és un camí llarg, dur i complicat, i s’ha de gaudir com si fos la primera“.

La defensa blaugrana ha recalcat “el gran esforç i treball” que requereix arribar a un partit d’aquestes característiques, i ha alabat el treball de les jugadores, però també el de l’equip tècnic: “Hi ha molta feina i molts entrenaments al darrere, els tècnics ens donen totes les eines per arribar a aquestes finals”.

Torrejón també ha destacat el paper de l’afició, que es desplaçarà massivament per donar suport a l’equip a Torí, d’ells ha dit que “els necessitarem, per empènyer i intentar guanyar aquesta final”.

Marta Torrejón: “Ens volem treure l’espineta de la final perduda i ho farem sobretot per nosaltres mateixes”

Marta Torrejón ha recordat que el Barça ja ha jugat una final de la Champions contra l’Olympique de Lió, un partit de mal record per a les jugadores blaugrana. Va ser fa tres temporades, la temporada 2018-2019 i les franceses “van passar per sobre” de les barcelonines a la final de Budapest per un resultat contundent de 4 a 1.

Torrejón s’ha mostrat convençuda que l’equip ha millorat, i sobretot ha “guanyat aquest punt físic” que li faltava, “estem preparades, hem donat un pas més i podem lluitar de tu a tu contra un dels millors rivals”. La jugadora ha confessat que es volen treure l’espineta de la final perduda ara fa tres anys, sobretot “per elles mateixes”, i que es van enfrontar amb l’Olympique de Lió a la pretemporada i van perdre, per tant, serà “una final molt dura però molt interessant”.