El Barça jugarà la final de la Copa Catalunya contra l’Espanyol, després d’imposar-se per 5 a 1 al Seagull de Badalona. Les jugadores de Lluís Cortés buscaran dissabte la sisensa Copa Catalunya consecutiva, la desena en el global.

Una autèntica piconadora

El Barça continua confirmant les bones sensacions d’aquesta pretemporada. En la primera meitat, les blaugrana no van donar opcions al Seagull i al minut 5, Alexia Putellas ja va inaugurar el marcador en la primera arribada. Tot seguit, Aitana Bonmatí va fer el segon, després d’una bona assistència de Falcón. El Barça volia sentenciar el partit abans del descans i així va ser. Marta Torrejón va fer el tercer després d’un rebot defensiu. El monòleg blaugrana va continuar fins als darrers minuts de la primera meitat, quan Alexia va signar el seu doblet particular amb un gran xut creuat. Tot i això, el Seagull va aconseguir el gol de l’honor amb una rematada d’Esther Solà dins l’àrea.

@FCF_CAT

Segona part més ensopida

Amb tot decidit, el Barça va fer canvis a la segona meitat i sumat al resultat, el ritme de joc va afluixar. Les blaugrana van continuar dominant el joc, però sense concretar. Només Oshoala va ser capaç de foradar la porteria rival a la segona meitat, després d’una bona jugada individual. Amb el 5 a 1 definitiu es va arribar al final del partit. Les blaugrana defensaran el títol davant un Espanyol decidit a canviar la història.