L’Espanyol és el primer finalista de la Copa Catalunya. Les blanc-i-blaves han superat per 2 a 0 l’AEM Lleida en un partit en què han dominat de principi a fi. Dissabte disputaran la final contra el guanyador del partit entre el Barça i el Seagull.

L’Espanyol perdona en la primera meitat

El matx ha començat amb els dos conjunts molt imprecisos. Amb el pas dels minuts l’Espanyol ha anat aconseguint el control de la pilota. Als deu minuts de partit, Paula Moreno ha avisat amb un xut creuat que ha desviat Maria Subies a córner. La mateixa protagonista no ha perdonat en la segona ocasió que ha tingut. Al minut 29 Paula Moreno ha superat Maria Subies amb una subtil vaselina i ha establert l’1 a 0 al marcador. En aquest tram del partit, l’Espanyol s’ha sentit còmode sobre el terreny de joc i ha perdonat el segon en dues ocasions. Paula Moreno i Maria Subies han estat de nou les protagonistes. La primera de les accions de perill ha arribat després d’un intent de xilena de la davantera blanc-i-blava, que Subies ha aturat magistralment. En la jugada següent la portera de les lleidatanes ha fet una intervenció de reflexos refusant una rematada a boca de canó de Paula Moreno.

@FCF_CAT

Sentència blanc-i-blava en l’afegit

A la represa l’Espanyol ha sortit decidit a ampliar la diferència en el marcador. Yaiza Relea ‘Yiyi’ ha estat molt activa en atac. Les seves rematades, però, han estat aturades en dues ocasions per Noelia, que ha substituït Maria Subies. La més clara ha nascut de les botes d’Eli del Estal. Al minut 66 la rematada de la davantera blanc-i-blava ha sortit fregant el pal de la porteria defensada per Noelia. Quan faltaven cinc minuts per al final del partit, Noelia ha dut a terme una estirada espectacular per aturar un xut de Yiyi des de fora de l’àrea. Ja en l’afegit ha arribat la sentència perica. Débora ha superat la portera igualadina en una jugada individual i ha establert el definitiu 2 a 0.