La Guineueta continua mostrant bones sensacions en aquesta pretemporada. En el nou test davant el Sant Just, s’ha imposat per la mínima amb un gol matiner al minut 2 d’Eric. Durant el primer temps, els visitants han gaudit de fins a tres ocasions clares per empatar però el desencert ha deixat el marcador tal com estava. És la tercera victòria de la Guineueta aquesta pretemporada, que continua invicta.

La falta d’encert condemna els visitants

Després del gol d’Eric Rokeni, l’Atlètic Sant Just ha tingut diverses oportunitats per igualar el partit. Les dues primeres, les ha salvat Pumuki a rematades primer d’Iñaki i després de Moya, però la més clara ha estat a les botes de Jan, que ha fallat un penal quan faltaven 10 minuts per acabar la primera part.

Més control i el marcador sense moure’s

En el segon temps, els visitants han seguit arribant a l’àrea rival però amb moltes imprecisions. Els de Luis Gallego han volgut ampliar el seu avantatge mitjançant l’autor de l’única diana de matx, Eric. A la sortida d’un córner, Raul ha rematat de cap massa picat i tot plegat ha pogut significar el gol de l’empat. Tot i això, el marcador ja no s’ha mogut i la Guineueta ha sumat una nova victòria en aquesta pretemporada.