Florentino Pérez, Joan Laporta i Bernd Reichart

El Barça ha comunicat que “segueix treballant per reformar el futbol europeu i millorar la competició, sostenibilitat i governança” en l’àmbit de la Superlliga de futbol, tot i que ahir l’advocat general de la Unió Europea va determinar que no hi havia abús de posició per part de la FIFA i la UEFA de vetar en les seves competicions els clubs participants a la Superlliga.

La creació de la Superlliga no s’enlaire

Ara mateix el projecte sembla estar en punt mort, tot i que des dels clubs promotors volen seguir avançant. Tal com ha explicat el club blaugrana, el president Joan Laporta, el president del Reial Madrid Florentino Pérez i Bernd Reichart, CEO de A22 Sport, societat promotora de la Superliga, s’han reunit aquest divendres a Madrid “per continuar explorant noves vies per reformar el futbol europeu“. La trobada ha tingut lloc en el marc de la conferència “Nova economia fòrum”, en què el CEO d’A22 Sport Bernd Reichart n’ha estat el ponent.

Un cop acabada la trobada, A22 Sports ha emès un comunicat al seu compte oficial de Twitter: “Seguim treballant per reformar el futbol europeu i millorar la competició, sostenibilitat i governança. Estem parlant amb molts clubs de 10 països europeus que comparteixen la nostra visió dels reptes als quals s’enfronta aquest esport. No podem quedar-nos aturats”.