César Montes

L’Espanyol estaria a punt de tancar el seu primer fitxatge en el mercat d’hivern. El central mexicà, César Montes, arribaria a l’Espanyol després que el Monterrey acceptés l’oferta blanc-i-blava, segons el mitjà digital ‘La Grada’.

Cessió amb opció de compra

Segons aquest mitjà, es tractaria d’una cessió amb compra obligatòria de vuit milions d’euros si el conjunt català es manté a la Primera Divisió.

El fitxatge per César Montes a l’Espanyol estava perillant les últimes setmanes a causa del gran Mundial del mexicà, però, finalment, els catalans i mexicans han pogut arribar a un acord. Segons aquesta mateixa font, l’operació es podria oficialitzar en breu.

Opció B de l’Espanyol

El conjunt blanc-i-blau ha estat barallant els últims dies possibles substituts de César Montes si, finalment, el central mexicà no arriba a Barcelona. El nom que més ha sonat és el del defensor suec de l’Hellas Verona, Isak Hien. Moltes fonts destaquen que l’Espanyol ja hauria fet una oferta pel jugador suec de 5,5 milions d’euros, però aquesta ha estat rebutjada pels italians.