Mediterrani

El Mediterrani s’ha imposat per 10 a 9 en el derbi davant el Sant Andreu. El partit ha tingut alternatives i molta emoció i s’ha decidit a l’últim quart. És la primera victòria del Medi en aquesta segona fase de la Lliga, en la qual s’han jugat tres partits.

El Sant Andreu comença dominant

Les andreuenques han sortit molt en forma i han passat per sobre de les santsenques en el primer quart. Intenses defensivament i encertades en atac, han clavat un parcial de 0 a 4, que més d’un i més de dos han pensat que decidien el partit. El Medi ha serrat les dents en el segon quart i ha aconseguit igualar el partit. De fet, aquest període l’han guanyat les santsenques per un ajustat 3 a 2, que encara feia favorit per guanyar el partit el Sant Andreu.

El Mediterrani capgira el marcador

El pas pels vestidors ha estat clau en el desenllaç del partit. El Mediterrani ha sortit amb aire renovat i amb una efectivitat altíssima ha aconseguit capgirar el marcador amb un parcial de 6 a 2. Roser Tarragó, màxima golejadora del partit amb 5 dianes, ha col·laborat de manera clara en la remuntada. Tot quedava obert per a l’últim i definitiu quart. Aquí les defenses s’han imposat als atacs i l’empat a 1 en aquest parcial ha donat el triomf a les santsenques per 10 a 9.