Barça juvenil Athletic Club Copa Campions 2023
@FCBmasia

El Barça juvenil ha perdut la tornada dels quarts de final de la Copa Campions per 0 a 1 contra l’Athletic Club de Bilbao. Els d’Òscar López han disposat de moltes ocasions de gol clares per endur-se l’eliminatòria, però el gol se’ls ha resistit. L’empat a zero del partit d’anada fa que els blaugrana quedin eliminats i no puguin revalidar el títol de la temporada passada.

L’Athletic s’avança al primer temps

El Barça ha començat el partit elèctric i no ha obert la llauna de miracle. Al segon minut de joc, Aleix Garrido ha tingut l’1 a 0 a les seves botes i, dos minuts després, Unai Hernández ha estat ben a punt d’estrenar el marcador pels blaugrana. L’equip d’Òscar López ha continuat tenint la possessió de la pilota, però l’Athletic Club ha aconseguit avançar-se al minut 16 després que a la defensa blaugrana se li escapés Gaizka Albóniga, que ha rematat a plaer davant d’Astralaga. Tot i anar perdent, el Barça ha continuat buscant el gol i Unai Hernández, de nou, ha pogut marcar el gol de l’empat a la mitja hora de joc.

Falta d’efectivitat blaugrana

La segona part ha estat un monòleg absolut del Barça. El conjunt blaugrana ha dominat la segona meitat de cap a peus però se li ha resistit el gol. Al minut 48, tot just a la represa del partit, Nil Calderó ha enviat una pilota al pal. Instants després, Aleix Garrido no ha pogut rematar una passada de la mort pels pèls i al tram final del segon temps, Nil Calderó ha tingut dues ocasions més que no han trobat porteria. Ja al temps afegit, Unai Fernández ha tingut una gran ocasió per fer el gol de l’empat i forçar la pròrroga, però avui no ha estat el dia del Barça. Amb aquesta derrota, el juvenil blaugrana queda eliminat de la Copa Campions i no en jugarà les semifinals.