El CB Roser ha perdut la final a quatre de la Copa Catalunya contra el CEEB Tordera per un resultat de 47 a 56. Les jugadores dirigides per Ivan Faure, tot i començar molt fortes i col·locar-se per davant en el marcador molt ràpid, a poc a poc han anat perdent pistonada. Les torderenques, en canvi, han sabut mantenir una defensa i un atac molt sòlids, fet que els ha permès ser superiors durant tot l’enfrontament. Tot i perdre, el Roser disputarà el play-of d’ascens a la Lliga Femenina 2. Les barcelonines hauran de superar tres eliminatòries si volen pujar de categoria.

El CB Roser va de més a menys i perd en la primera part

El partit ha començat molt igualat. Les grades del Nou Congost estaven plenes d’aficionats que animaven els seus equips. Ambdós conjunts han sortit molt ofensius, però unes molt bones defenses han evitat que hi hagués molta distància al marcador. Tot i que el Roser ha començat imposant-se al marcador gràcies a unes sortides de pilota molt ràpides, les del Tordera no han parat de pressionar i, de mica en mica, han aconseguit capgirar el marcador. El primer quart ha acabat 15 a 19.

Al segon quart, el matx ha continuat amb la mateixa dinàmica d’exigència. Les barcelonines han reduït distàncies empatant el matx quan quedaven poc més de 5 minuts perquè finalitzés el quart (23-23). Les de Marc Delemus s’han posat les piles per tornar a col·locar-se al capdavant, dominar el joc i aturar quasi tots els atacs del Roser que, tot i recuperar moltes pilotes i mantenir la possessió, no ha tingut encert. Finalment, han arribat al descans 25 a 33.

El Roser perd la final de Copa Catalunya

A la represa del tercer quart, el conjunt dirigit per Ivan Faure ha sigut incapaç de superar la defensa en zona de les rivals, malgrat intentar obrir el camp per trobar espais. A més, quan han tingut ocasions, l’anella se’ls ha fet petita i no han estat capaces d’anotar. Les torderenques, en canvi, no han perdut ofensivitat i continuaven augmentant el resultat a comptagotes. El tercer quart ha acabat 37 a 46.

En l’últim quart, a ambdós conjunts han tingut moltes dificultats per encistellar. El CB Roser estava ansiós per remuntar el resultat, però no han estat capaces de fer mal a una molt bona defensa. Tot i això, Marina Portillo amb un triple ha escurçat les distàncies (40-46) quan quedaven poc més de cinc minuts, però les de Tordera no han donat treva i a la jugada següent han tornat a eixamplar el marcador. De fet, el conjunt maresmenc ha mantingut un bon equilibri tant defensiu com ofensiu i ha dut a terme un gran joc associatiu durant tot el partit. Finalment, el partit ha acabat 47 a 56 i les de Tordera es proclamen campiones de Copa Catalunya.