Els aficionats de Sant Sadurní d’Anoia podran dir que van veure l’últim gol de Beto Borregán, que va avançar el Barça al minut sis. Però tot seguit Ferrés va igualar el marcador, i Francesc Bargalló el va capgirar. Llavors el partit es va suspendre uns minuts perquè va marxar la llum del pavelló. Va ser l’anècdota d’un duel ple d’alternatives. Reinaldo i Julià van tornar a girar la truita i el Noia li va pagar amb la mateixa moneda amb gols de Ferrés. Pablo Álvarez i Reinaldo van situar el 4 a 5, i finalment Freixas va signar el gol de l’empat a 5 definitiu.

CE Noia Freixenet: Xevi Puigbí, Francesc Bargalló, Aleix Esteller, Jaume Farrés, Joan Feixas –cinc inicial-, Oriol Bargalló, David Aguilar, Toni Seró, Pau Bargalló i Marc Gumà.

FC Barcelona: Sergi Fernández, Marc Gual, Sergi Panadero, Beto Borregán, Pablo Àlvarez -cinc inicial-, Marc Julià, Xavi Barroso, Mia Ordeig, Reinaldo García i Aitor Egurrola.

Gols: 0-1 Borregán (6’), 1-1 Jaume Farrés (6’), 2-1 Francesc Bargalló (7’), 2-2 Reinaldo García (20’), 2-3 Marc Julià (23’), 3-3 Jaume Farrés (23’), 4-3 Jaume Farrés (26’), 4-4 Pablo Álvarez (34’), 4-5 Reinaldo García (37’), 5-5 Joan Feixas (43’).