Comença el partit, no han passat ni vuit segons i gol del Pozo Múrcia obre d'Esquerdinha. Aquest inici va ser el preludi del pitjor partit de la temporada del Barça Alusport. Els murcians van sortir molt forts conscients que necessitaven empatar l'eliminatòria, i en sis minuts ja guanyaven 0 a 2 gràcies a Miguelín. Ahir, els campions de la fase regular van demostrar que guanyar-los no serà gens fàcil. En defensa van estar sòlids, i els homes entrenats per Marc Carmona es van estavellar contra el mur defensiu. El Pozo, a la contra, va estar molt efectiu i a mesura que passaven els minuts va aumentar l'avantatge amb gols de Bail, i Bebe. El Barça, sense encert, va atacar desesperadament, i amb el porter jugador els murcians van acabar de golejar els blaugrana amb dos gols de d'Àlex. Un Pozo superior, i un Barça molt negat i absolutament superat, que amb prou feines va marcar el gol de l'honor, obra de Saad en l'últim minut. Toca reconèixer la superioritat murciana, però l'eliminatòria tot just està empatada i toca aixecar-se de nou al Palau. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "El més important en una sèrie de 5 partits és com respons tu mentalment després de cada partit. Havent guanyat o havent perdut. Ara ens toca a nosaltres fer aquest esforç." FERNANDAO, jugador del FC Barcelona Alusport "El partido de hoy se queda en el pasado. El domingo estará otro equipo." LOZANO, jugador del FC Barcelona Alusport "Que vamos a mejorar, lo vamos a ver y seguro que mejoraremos para intentar ganar el domingo."

FC Barcelona Alusport: Cristian, Lozano, Lin, Saad, Wilde –cinc inicial- Fernandao, Gabriel, Igor, Torras i Javi Rodríguez.

ElPozo Múrcia: Rafa, Kike, Esquerdinha, De Bail, Grello –cinc inicial- Miguelín, Saúl, Salgado i Bebe.

Gols: 0-1, De Bail, min 1; 0-2, Miguelín, min 6; 0-3, De Bail, min 14; 0-4, Bebe, min 26; 0-5, Álex, min 30; 0-6, Álex, min 37, i 1-6, Saad, min 39.