David Gallego ha fet el primer balanç de la pretemporada. El tècnic, després de setmana i mitja de concentració a Torremirona i de jugar el primer amistós de la pretemporada contra el Peralada, ha fet repàs de l’actualitat de l’equip.

David Gallego vol un porter de garanties

El tècnic ha deixat clar que no viu d’hipòtesis, per tant, tot i els rumors i les diferents informacions que situen Mario Hermoso i Borja Iglesias fora de l’Espanyol, Gallego ha estat contundent: “[…] a dia d’avui són jugadors nostres”, per tant, si encara hi són quan es jugui la prèvia de l’Europa League “els incloure a la convocatòria”. L’entrenador ha assegurat que “vull un porter” i que aquest el vol per “competir amb Diego López”. També ha explicat que el club està atent al mercat i als moviment que puguin haver-hi.

Màxima intensitat

Gallego està satisfet amb el treball fet fins ara. Ha explicat que ha vist màxima implicació per part de tots els jugadors i que un dels objectius “és arribar amb les millors condicions a la prèvia de l’Europa League”. Diu que l’equip li demanarà sempre “màxima intensitat”, ja que això “és innegociable”. Creu que s’està fent una plantilla “molt competitiva” i que això serà molt bo durant tota la temporada. L’objectiu segons el tècnic “és guanyar cada cap de setmana”.

Estic feliç

Des d’un punt de vista més personal, Gallego ha explicat que “estic feliç i content”. Ha explicat que treballa “del que li agrada”.