L’Stjarnan serà el rival de l’Espanyol en la segona eliminatòria prèvia de la Lliga Europa. Els islandesos s’hi han classificat tot i perdre contra el Levadia per 3 a 2. Han fet valer el 2 a 1 del partit d’anada.

El Levadia s’avança en el marcador

El Levadia, que necessitava marcar per capgirar l’eliminatòria, s’ha avançat al quart d’hora de joc gràcies a un gol de Yevgeni Osipov. Amb aquest resultat, després del 2 a 1 de l’anada, els estonians estaven classificats per al campionat, però la reacció de l’Stjarnan ha estat immediata. En el minut 25 Thorsteinn Már Ragnarsson, que en el partit d’anada ja va marcar els dos gols del seu equip, ha aconseguit l’empat a 1, que donava la classificació als islandesos. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Marca Osipov i arriba la pròrroga

A la segona part el Levadia ha intentat marcar el gol que, com a mínim, li permetés jugar la pròrroga, però l’Stjarnan s’ha defensat amb ordre i ha anul·lat qualsevol intent dels estonians. El mur defensiu, però, ha aguantat fins a l’últim minut, quan un altre cop Yevgeni Osipov ha marcat el 2 a 1.

A la primera part de la pròrroga els estonians han marcat el 3 a 1 gràcies a un penal transformat per Dmitri Kruglov. El partit s’ha decidit en el temps afegit de la pròrroga. Gudjónsson ha marcat el 3 a 2 defintiu, que ha donat la classificació a l’Stjarnan.