Hermoso marxa de l'Espanyol

Mario Hermoso ha deixat de ser jugador de l’Espanyol. El futbolista, que acabava contracte l’any vinent, ha estat traspassat a l’Atlètic de Madrid per 25 milions d’euros més quatre en variables i un 20 % en una futura venda, segons uns trams econòmics establerts.

Darrer any de contracte

Tot i que Hermoso tenia una clàusula de 40 milions, sortirà de l’Espanyol per una quantitat inferior, ja que el futbolista, de 24 anys, acabava contracte el juny del 2020 i, per tant, hauria marxat gratis del club espanyolista. Hermoso va disputar els darrers minuts com a blanc-i-blau, dimarts, 16 de juliol, en el primer amistós de la pretemporada.

Una negociació dura

Espanyol i Atlètic de Madrid fa més d’un mes que negocien per Hermoso, però les ofertes matalasseres no eren satisfactòries per als pericos, que volien una quantitat propera a la clàusula. Tot i això, l’Espanyol n’ha acordat el traspàs per 25+4 milions d’euros, per a un jugador que va arribar l’estiu del 2017 a cost zero.

Drets compartits amb el Reial Madrid

L’Espanyol i el Reial Madrid comparteixen els drets econòmics del central. Per tant, dels 25 milions d’euros de traspàs, els blanc-i-blaus en rebran la meitat.