Norberto Murara, “Neto”, ja és jugador del FC Barcelona. El porter ha signat el contracte que el vincularà amb el club les pròximes quatre temporades i, després, ha estat presentat a la tribuna del Camp Nou.

Un jugador amb mentalitat guanyadora

Els primers passos de Neto com a nou jugador blaugrana van començar aquest dilluns a la nit amb la fotografia oficial a la Barça Store del Camp Nou. Com ja es tradicional, un dia després, aquest dimarts, ha estat el moment de la presentació davant els mitjans de comunicació. Primer ha signat l’acord pel qual serà blaugrana fins al 2023 i que convertirà Neto en el porter més car de la història del Barça. El club ha pagat 26 milions d’euros fixos més nou en variables.

Norberto Numara "Neto", jugador FC Barcelona

 

Després de la signatura, el jugador ha pogut veure el Camp Nou. Ho ha fet des de la platea de la primera graderia, ja que la gespa de l’estadi està canviant-se i no s’ha pogut fer allà, com en el cas de De Jong.

Un cop fetes les fotografies oficials, ha estat el moment d’escoltar les primeres declaracions de Neto davant dels mitjans de comunicació. Durant el seu discurs, Neto ha reconegut que arriba al Barça sabent que la porteria està molt ben defensada per Marc André Ter Stegen, però que “soc una persona guanyadora i vinc al Barça per guanyar títols. Treballaré molt en aquesta nova aventura”. De fet, el futbolista ha explicat que va perdre una Champions i que arriba al Barcelona “per jugar i per guanyar una Lliga de Campions”. El brasiler ha estat ambiciós i ha repetit que ell arriba al Camp Nou per competir amb Ter Stegen, que “és un moment perfecte per a mi” i que “vinc a seguir creixent”. Ha assegurat que “tinc mentalitat guanyadora” i que “vinc a formar part d’aquesta història, a deixar marca i guanyar títols”.

El primer porter brasiler “oficial”

Neto s’ha convertit en el segon porter brasiler de la història del Barça. El primer, Jaguaré Becerra de Vasconcelos, va ser jugador blaugrana la temporada 1931/1932, però només va jugar partits amistosos ja que com a estranger no podia disputar partits oficials.