Matías Vargas ja ha estat presentat oficialment com a nou jugador de l’Espanyol. L’argentí s’ha mostrat molt il·lusionat amb aquesta nova etapa que comença per a ell.

Vol fer història

L’extrem, que ja s’ha entrenat a les ordres de David Gallego, ha dit que “somio a deixar marca, la meva empremta a l’Espanyol”. Ha explicat que des que el club es va posar en contacte amb ell “no vaig dubtar” en cap moment a venir. Ha assegurat que es mou per sentiments i que des d’un bon principi va “sentir que havia de venir aquí”.

Respecte a la seva manera de jugar, ha dit que “em sento més còmode per l’esquerra”, però també ha explicat que es pot moure per tot el camp. Ha reconegut que “puc fer de nexe d’unió entre el mig del camp i els davanters” i que també aportarà “treball i sacrifici defensius”.

El director esportiu, Rufete, ha explicat que Vargas fa que la “plantilla sigui més versàtil” i que això és un avantatge per al tècnic, David Gallego.

Matías Vargas, el fitxatge més car de la història de l’Espanyol

Vargas, de 22 anys, ha arribat a l’Espanyol procedent del Vélez Sarsfield. Es tracta d’un extrem pur amb un contra un i també amb gol. L’Espanyol ha pagat pel futbolista 10,5 milions d’euros, i d’aquesta manera Vargas s’ha convertit en el fitxatge més car de la història del club. El jugador, aquest dimarts, ja es va entrenar sota les ordres del tècnic, David Gallego.