Victòria, rècord i classificació matemàtica. El Barça CBS continua imparable aquesta temporada. L’equip d’Isaac Fernández ha encadenat el 20è triomf consecutiu a la Lliga davant el Viladecans (78-40) i ha aconseguit un nou rècord de victòries del club a la categoria. A més, el Barça CBS ha segellat la classificació matemàtica per a la fase final d’ascens. Jessica Féquière ha estat la màxima anotadora del partit amb 21 punts.

Inici imprecís del Barça CBS

Els primers compassos d’aquest duel de la part alta del grup C han estat intensos i amb ràpides transicions. Les blaugrana han entrat al matx més imprecises però aviat han dominat a l’electrònic. En un intercanvi de cops, el Barça ha aprofitat per ampliar la renda i situar-se amb un parcial de 18 a 8. Les d’Isaac Fernández, ben col·locades en defensa, no han donat opcions al Viladecans, 19 a 10 al final del primer període. A l’inici del segon quart, les blaugrana han entrat dubitatives, la qual cosa ha aprofitat el Viladecans per endollar-se i retallar distàncies.

L’efectivitat del conjunt visitant en atac ha estat un dels punts febles de l’equip. Amb tot, el Barça sense lluir el seu millor joc ha aconseguit una diferència considerable de 19 punts per sobre al descans (39-20). Ainhoa López i Jessica Féquière han estat les jugadores del Barça CBS més determinants.

@FCBbasket_fem

Rècord i classificació matemàtica

A la represa, el Viladecans ha intentat escurçar distàncies amb dos llançaments de triple gairebé consecutius. Les blaugrana no s’han deixat intimidar i han continuat ampliant la renda gràcies a l’encert en el rebot ofensiu. El tercer quart ha acabat amb un 56 a 30 a favor del Barça CBS. Ens els darrers minuts de partit, i amb una diferència de gairebé 30 punts, Isaac Fernández ha donat entrada a alguna jugadora de refresc però ha mantingut el nucli dur de l’equip, amb Ainhoa, Rakovic i Féquière sobre el parquet. Les blaugrana s’han fet fortes en defensa i Ainhoa ha seguit encistellant. A cinc minuts per al final, la renda favorable ha augmentat fins als 33 punts (68-35), totalment insalvable per al Viladecans.

El partit ha acabat amb un resultat final de 78 a 40 i amb les blaugrana classificades matemàticament per a la fase final d’ascens a la màxima categoria del bàsquet femení. A més, el Barça CBS ha signat un nou rècord de victòries consecutives a la Lliga Femenina 2, un total de 20.