El CN Sant Andreu ha perdut contra el Centre Natació Mataró per 17 a 11 en la desena jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo femení. Malgrat la derrota, l’equip de Javi Aznar continua depenent de si mateix per classificar-se per a la segona fase i lluitar pel títol de campiones.

El segon quart del Mataró, clau

El partit entre el líder del grup B de la Divisió d’Honor femenina, el Mataró, i el tercer classificat, el Sant Andreu, ha començat molt igualat. L’equip de Javi Aznar, amb els gols de Rozanne Voorvelt i Ari Ruiz, ha estat capaç d’avançar-se dues vegades en el marcador i arribar al final del primer quart amb un ajustat empat a 3.

La reacció del Mataró, però, ha estat fulminant en el sego període. Un parcial de 5 a 0 per a les jugadores de Dani Ballart, amb els dos gols de Clara Cambay i Anni Espar, i el gol de Alba Bonamusa, han fet que al descans s’hagi arribat amb un còmode 8 a 3 per al conjunt de la Joan Serra.

A la segona part, més igualat

Amb el partit gairebé decidit, el Mataró encara ha pogut obrir més forat en el marcador. En el tercer quart, les mataronines han arribat a tenir un marcador d’11 a 3 a favor. El tercer període ha acabat amb un parcial de 5 a 4, mentre que l’últim, com el primer, ha acabat en empat. En aquest cas, a quatre gols.

Al final, victòria del Mataró per 17 a 11, que deixa el conjunt de Dani Ballart com a líder en solitari del grup B, amb 10 victòries en 10 partits disputats. I el Sant Andreu, en la tercera posició. L’última que dona accés a la segona fase i a la disputa del títol. L’equip de Javi Aznar, però, hauria de sumar un punt en les dues jornades que té pendents de disputar, per assegurar-se aquesta privilegiada tercera posició. Les andreuenques han d’enfrontar-se al Terrasa, segon classificat, i al Rubí, equip que opta a la tercera plaça.