El Mediterrani ha perdut per cinc gols a set contra el Sabadell en la desena jornada de lliga de la Divisó d’Honor Femenina. Aquest era un partit decisiu per decidir les posicions de la classificació de la primera fase, ja que s’enfrontaven el primer i el segon equip, empatats a punts. Amb aquest resultat el Mediterrani, que tornar de la seva participació a l’Eurolliga, perd la primera plaça i se l’emporten les sabadellenques.

El Mediterrani, a remolc del Sabadell

Un començament de partit igualat, en què les sabadellenques s’han posat per davant en el marcador. El primer quart ha acabat amb un empat a 1 al segon nou de partit. A partir d’aquí, el segon quart ha estat del Sabadell, que ha acabat el període amb un 1 a 3. En el tercer temps, el Mediterrani semblava que remuntava quan s’han arribat a posar 3 a 4, però ha estat un miratge, i el Sabadell ha dominat fins l’últim quart.

Ha estat un vols i dols de les santsenques, que ho han intentat fins al darrer instant, tot i que han anat al darrere en el marcador durant tot el partit. Irene González, del Sabadell, ha estat nomenada MVP del partit, amb tres gols.