CN Barcelona, en un partit

El CN Barcelona ha començat la segona fase de la Divisió d’Honor de waterpolo amb una victòria important a la piscina del CN Sabadell. Els cenebistes s’han imposat per 7 a 8 i es col·loquen en la segona posició amb tres punts més que el Terrassa, que és tercer amb un partit menys.

Un bon segon quart, la clau del partit

Després d’un primer quart igualat amb un parcial de 2 a 2, el Barcelona ha jugat un segon quart impecable tant en atac com en defensa i amb un parcial de 0 a 4 ha marxat al descans amb un avantatge gairebé definitiu de 2 a 6. A la represa, els barcelonins han mantingut les distàncies contra els vallesans, que han sortit a capgirar el marcador però els ha faltat temps per aconseguir-ho. Dos parcials de 2 a 1 i 3 a 1 han estat suficients per la victòria cenebista per la mínima. El jugador del Barcelona, Adrià Delgado, amb tres gols, ha estat el millor jugador del partit.