Barça futbol sala
@FCBfutbolsala

El Barça s’ha classificat per a la fase final de la Champions després d’eliminar l’ACCS Asnières Villeneuve 92 per 2 a 1. Els gols de Ferrao i Ximbinha han remuntat la diana inicial d’Edu. D’aquesta manera, els d’Andreu Plaza buscaran revalidar un títol europeu que van aixecar la temporada passada.

L’ACCS francès colpeja primer

La Champions tornava al Palau Blaugrana després de veure com el Barça va aixecar el títol a l’estiu. Al davant, l’ACCS francès, un dels millors equips de la competició europea, i amb cares conegudes com l’exentrenador d’Inter Movistar, Jesús Velasco, i els jugadors Ricardinho o Carlos Ortiz. Precisament, un dels al·licients del duel era el cara a cara de dos dels millors futbolistes del món, Ricardinho i Ferrao.

El partit s’ha posat de part del conjunt de Velasco amb el primer gol, transformat al minut nou. Edu ha culminat una bona jugada d’estratègia amb un toc d’esperó. Després d’uns minuts de desconcert, els blaugrana han avisat a través de Ximbinha. Tot seguit, abans del descans, Ferrao ha establert l’empat amb un gran xut que ha entrat per l’escaire.

Remuntada i patiment

A la represa, el partit s’ha trencat i ha entrat en una fase vibrant d’anades i vingudes. El Barça, però, quan faltaven cinc minuts, ha etzibat el cop definitiu. Ximbinha ha aprofitat una passada de Marcenio per establir el 2 a 1 al Palau Blaugrana. L’ACCS, sense res a perdre, ha donat entrada al porter-jugador i ha gaudit de nombroses ocasions. La més clara, a 40 segons per al final del partit. Marcenio ha salvat el gol de l’empat gairebé sobre la línia de la porteria. Amb tot, els blaugrana han aguantat el resultat i el marcador ja no s’ha mogut. El Barça jugarà la fase final a vuit a Minsk a finals del mes d’abril. El conjunt d’Andreu Plaza jugarà contra l’equip amb menys coeficient.