El Mediterrani ha perdut per sis gols a 16 contra l’Atlètic-Barceloneta en la primera jornada de la segona fase de lliga de la Divisió d’Honor. L’atac mariner ha estat un punt clau perquè comencessin la segona fase tal com la van acabar: guanyant. Els santsencs, per la seva part, volien començar amb bon peu per tal d’entrar en bona dinàmica i afrontar amb bones sensacions els vuitens de final de l’Eurocup contra el Sabadell de dissabte vinent.

Els mariners dominen de cap a cap

El partit ha començat amb un gol del Mediterrani, però rapidament l’Atlètic-Barceloneta ha agafat les regnes del partit i ha acabat el quart amb un 1 a 3 al marcador. El segon temps ha engegat semblant al primer, amb un gol dels santsencs que els apropaven a l’empat, però els mariners no han trigat a tornar a dominar per acabar el quart amb un 3 a 8 a favor. El tercer i el quart temps han estat liderats a plaer pels mariners que han acabat guanyant amb 10 gols de diferència al marcador.

Alberto Munarriz, per part de l’Atlètic-Barceloneta, ha estat nomenat MVP del partit.