Espanyol Sabadell Segona Divisió A 2020-21
@RCDEspanyol

L’Espanyol sabia que un triomf el tornava, de forma momentània, al lideratge de la Segona Divisió. I no ha perdonat. Amb cert patiment i en un partit entretingut, els de Vicente Moreno han sumat tres punts bàsics. La victòria de la setmana passada al camp del Mallorca per 1 a 2, i la derrota de l’Almeria al camp del Leganés entre setmana, oferien una possibilitat que els blanc-i-blaus han sabut aprofitar. Ara té un punt de marge sobre els balears i tres davant els andalusos. Passi el que passi en el Mallorca-Almeria, l’Espanyol en sortirà guanyant.

El Sabadell, un rival difícil

Vicente Moreno ja ho havia dit a la prèvia del partit. El Sabadell és un equip complicat i el fet que portés nou partits consecutius sense perdre no era una casualitat. Els arlequinats els han posat les coses complicades, i tot i el domini local, el Sabadell ha buscat sorprendre els blanc-i-blaus. Un gol anulat per fora de joc dels d’Antonio Hidalgo i una rematada de cap al pal de Leandro Cabrera han estat les ocasions més clares durant els primers 45 minuts. Igual que en el partit de la primera volta, quan l’Espanyol va guanyar per 0 a 1, el matx no ha estat fàcil.

Espanyol - Sabadell Segona Divisió

RDT al rescat

Amb el partit igualat al descans era molt important marcar aviat i RDT ha estat l’encarregat de sortir al rescat de l’Espanyol gràcies a una rematada de cap. El 0 a 1 en el minut 52 ha permès que Raúl de Tomás sumés el 15è gol en aquesta lliga. El Sabadell no ha llançat la tovallola i ha posat setge a la porteria defensada per Diego López, amb cert perill a les jugades a pilota aturada. Els vallesans ho han intentat, però sense èxit. Triomf amb patiment, però triomf vital per a l’Espanyol.