Albert Benaiges

El cas d’abusos sexuals a menors d’Albert Benaiges destapat pel diari ‘Ara’ també implica el Sants, ja que Benaiges hi va entrenar durant molts anys en diferents categories. betevé ha pogut parlar amb el president del Sants, Joan Forcadell, que explica que de moment no tenen constància de cap cas dins del club tot i que no descarten que n’hi pugui haver. Si en sortís algun, el club mostraria el seu suport i acompanyament a qualsevol exjugador o component d’algun equip que ho denunciés.

Albert Benaiges, vinculat molts anys al Sants

Albert Benaiges va ser professor de l’Escola Barcelona, però també va entrenar durant 20 anys a les categories inferiors del FC Barcelona i a la Unió Esportiva Sants. Al club verd-i-negre va exercir en diferents càrrecs, des de director tècnic fins a entrenador d’equips de categories inferiors, i fins i tot en va dirigir el primer equip.

Sorpresa al club pel cas Benaiges

Els dirigents actuals del Sants van arribar tot just l’estiu del 2021 al club. S’han mostrat sorpresos pel cas Benaiges i de moment no tenen coneixement de cap cas al club, tot i que no poden descartar que n’acabin apareixent. És per això que el mateix president explica que, donat el cas, es posaran al costat de qualsevol víctima.

Comunicat oficial el Sants

Vistes les informacions de les últimes hores, el club ha decidit fer un comunicat sobre aquest cas. És el següent:

“Davant de les informacions dels darrers dies sobre el Sr. Albert Benaiges, vinculat a la UE Sants durant més de 15 anys fins al 1991.
El club condemna i lamenta les conductes suposadament realitzades pel Sr. Benaiges, es posa a disposició de qualsevol exjugador que hagi patit qualsevol tipus d’abús i l’acompanyarà en el procés que la persona necessiti.

Us podeu posar en contacte amb el club en el mail uesants@uesants.cat”.