@canteragrogueta

Des que van perdre davant l’Albacete fa dues jornades els culers no han tornat a puntuar. La d’avui contra el Vila-real B suposa la tercera derrota consecutiva dels de Barjuan.

Complicacions per al Barça a la primera part

Des que l’àrbitre ha xiulat l’inici al Miniestadi de Vila-real, el Barça ha vist que no seria un partit fàcil. En només tres minuts, Arana ha aprofitat un espai en la defensa culer per inaugurar el marcador. El gol, però, no ha desmoralitzat l’equip que, tot i algunes imprecisions, ha reaccionat per buscar l’empat. Fins al minut 26, en què Ilias ha vist la vermella directa per una entrada comesa al mig camp i han hagut de continuar jugant amb un home menys. Iñaki Peña ha estat el responsable d’evitar les ocasions dels rivals que han arribat fins a la porteria la resta de la primera part i així anar al descans amb només un gol en contra.

Sentència grogueta a la segona meitat

El Vila-real ha sabut aprofitat la superioritat sobre la gespa i en el minut 50 ha agafat distància al marcador amb un gol des de la frontal de Marco. Tres minuts més tard, Barjuan ha fet els primers canvis en l’equip, que cada vegada s’ha trobat amb més dificultats per tenir el control de la pilota. Els de Castelló han sentenciat el partit al minut 68 amb un gol de Sergio Lozano. De nou des de la frontal, el centrecampista s’ha vist sol davant de la porteria blaugrana. Al minut 85 els de Miguel Álvarez s’han quedat amb un jugador menys després que Gelardo hagi vist la segona targeta groga. Però no ha servit de res per a un Barça desmotivat que, gràcies a l’actuació de Peña sotapals, ha evitat una golejada pitjor i ha tancat el partit amb un 3 a 0.