El Barça d’hoquei herba ha fregat la proesa el camp del líder, l’Atlètic Terrassa, però s’ha quedat a les portes de l’empat amb una derrota ajustada per 3 a 2. L’enfrontament s’ha decidit des de l’efectivitat del penal córner perquè tots cinc gols han estat a través de la pilota aturada. El partit ha acabat amb el mateix resultat que a l’enfrontament de la primera volta.

Arribar i moldre

El Barça ha començat el partit amb bon peu al feu egarenc i ha estat el primer en veure porteria. Quan semblava que el primer quart acabaria amb empat a zero, l’àrbitre ha assenyalat penal córner a favor dels blaugrana sobre la botzina i Louis Hottlet ha estat l’encarregat de transformar-lo. En el segon quart la dinàmica s’ha repetit a la inversa, aquest cop ha estat l’Atlètic qui ha gaudit d’un llançament per forçar l’empat a 1 a les portes del descans, obra de Joan Tarrés.

No n’hi ha prou

Els terrassencs han tret l’orgull a la segona meitat per capgirar el marcador novament sobre la botzina final del tercer quart. Després d’uns minuts poc fèrtils en la definició, en què cap dels dos equips ha estat capaç de veure porteria, el local Joan Tarrés ha certificat el seu doblet particular a través de la pilota aturada. L’Atlètic ha tornat a marcar de penal a l’inici de l’últim període i, tot i que el Barça ha retallat distancies a dos minuts per al final, el marcador ja no s’ha mogut més.