El Martinenc ha sumat la setena victòria consecutiva davant el Can Vidalet per 1 gol a 2. El doblet d’Iván ha donat un triomf molt lluitat que serveix als del Guinardó per situar-se a només tres punts del segon classificat i deixar els d’Esplugues en zona de descens.

Martinenc i Can Vidalet signen taules a la primera part

El partit ha començat amb molta igualtat. De mica en mica el Martinenc ha aconseguit el control de la primera part i han arribat les primeres ocasions. Al minut 7, Alabau ha avisat el Can Vidalet amb un xut que ha marxat desviat. Aquesta ocasió ha despertat del tot el Martinenc i Lladó ha tingut una nova oportunitat, però el xut de l’extrem esquerre ha sortit fregant el pal, però la tercera ha estat la bona. Després d’una rematada al pal d’Iván, el defensa del Can Vidalet ha comès penal sobre Alabau i des dels onze metres Iván no ha perdonat per posar per davant el Martinenc. Tot i això, els d’Esplugues han sabut reaccionar en els minuts finals de la primera part i, després d’una jugada de rebots dins de l’àrea, Dani ha fet l’1 a 1, amb el qual s’ha arribat al descans.

El Martinenc sap patir per guanyar

La segona part ha continuat amb el domini que el Martinenc ha exhibit durant els primers 45 minuts. Tot i això, el gol d’Iván al minut 55 ha arribat, un altre cop, gràcies a una pilota aturada. La falta lateral l’ha posada a l’àrea Rafel i Iván ha rematat per posar el segon gol dels barcelonins i el segon en el seu compte particular. A partir d’aquí, els del Guinardó han adormit el partit i només una ocasió que ha aturat Cócera ha posat en perill el marcador. Amb aquesta nova victòria, els de Javi Gómez sumen un 2020 perfecte amb set victòries en set partits.