El BUC ha encaixat una derrota dolorosa a la Foixarda davant el Sant Cugat i és que té gairebé assegurat haver de disputar la promoció de descens per tal de mantenir la categoria, a manca de dues jornades per al final.

Domini del Sant Cugat a la primera part

El Sant Cugat ha començat molt fort. Han estat els que han tingut el control de la pilota i han començat disposant de més oportunitats per fer un assaig. Els visitants han fet valdre aquesta superioritat per començar dominant en el marcador amb un 0 a 7 als 15 minuts. Els barcelonins han reduït distàncies amb dos xuts de càstig. Però a la mitja hora de partit, els de Sant Cugat han tornat a anar-se’n del marcador amb un altre assaig, 6 a 14. Un xut de càstig per cada equip a les acaballes del primer període ha fet que s’arribés al descans amb un 9 a 17.

Segona meitat, molt més igualada

A la represa el BUC ha mostrat una millor versió i ha posat més complicacions als visitants. Han estat els homes d’Albert Vernet els que ràpidament han començat anotant gràcies a un xut de càstig. Però, als 20 minuts, el Sant Cugat ha seguit ampliant el marcador amb un altre assaig, 12 a 24. Tot i que els barcelonins ho han seguit intentant, no han aconseguit capgirar el marcador.