L’estadi Johan Cruyff —avui amb més de 3.300 aficionats— continua sent un fortí per a les jugadores de Lluís Cortés. En aquesta ocasió, el Barça ha superat amb solvència (5-0) un Madrid necessitat de punts, en el darrer partit abans de l’aturada per seleccions. Les blaugrana tanquen així una setmana amb ple de victòries, després d’aconseguir la classificació per a les semifinals de la Copa de la Reina en un partit agònic amb el Deportivo.

Dos gols, dues assistències de Hansen

Domini aclaparador del Barça en els primers minuts, movent la pilota de banda a banda per traspassar la defensa d’un Madrid molt tancat. Hi ha hagut ocasions amb xuts estavellats contra la defensa i una primera rematada amb perill de Crnogorcevic al minut 9. Les blaugrana han buscat amb insistència una Hansen molt activa que no ha parat d’encarar les rivals, i així ha estat com ha arribat el primer gol. La noruega ha posat una centrada mil·limètrica dins l’àrea que Jenni Hermoso s’ha encarregat de transformar per obrir la llauna a l’estadi Johan Cruyff.

Només una diferència de nou minuts ha necessitat Hansen per teledirigir una altra centrada al cap de Vicky Losada, que ha fet pujar el 2 a 0 al marcador. El resultat podria haver estat més ampli ja que ha estat una primera part amb moltes oportunitats per les de Lluís Cortés, amb un Madrid que només ha aconseguit crear perill amb una rematada centrada de Valeria.

Hermoso, de nou pitxitxi en solitari

Quan només s’havien disputat sis minuts de la segona meitat, Jennifer Hermoso ha interceptat una passada per plantar-se sola davant la portera Ulloa. Davant la seva sortida, amb tota la tranquil·litat del món, Hermoso l’ha regatejat per establir el 3 a 0. Amb el partit gairebé sentenciat, el Barça ha continuat mostrant el seu joc tan característic però amb la certesa de saber que la victòria ja estava lligada. Tot i això, la pitxitxi en solitari de la Lliga, Jennifer Hermoso, en volia més.

Al minut 73, Patri Guijarro ha provat sort amb un xut que s’ha estavellat al pal, però el seu rebot l’ha caçat Hermoso per situar el 4 a 0 i marcar el seu 23è gol a la Lliga. En l’última jugada del partit Van der Gragt, de cap, ha arrodonit el resultat, amb el cinquè i definitiu gol. Amb aquesta victòria per 5 a 0 les blaugrana arribaran a l’aturada per seleccions amb un ple de victòries i líders en solitari a la Lliga, amb una diferència de nou punts sobre l’Atlètic de Madrid, el segon classificat.